Ponta rullllzzz. Deocamdată

Nebunia din parlament nu m-a interesat, însă la discursul lui Victor Ponta m-am uitat.

Mi-a plăcut că a făcut referire la un lucru pe care încerc şi eu de multişor să-l explic unora mai puţin avizaţi într-ale politicii româneşti – sau chiar dezinformaţi grosolan de maşinăria de propagandă băsistă condusă de Monica Macovei prin intermediul unei reţele de boarfe strategic plasate prin diverse paturi europene.

Premierul a spus, în faţa camerelor reunite şi a întregii ţări, că degeaba se dau pedeii de dreapta, că mai ieri o ardeau cu Internaţionala Socialistă.

Şi-a mai spus că degeaba mârâie băsiştii împotriva USL, că nu cu foarte mult timp în urmă şi PD s-a aliat cu liberalii autentici (şi de dreapta pe bune) pentru a forma un guvern.

Oricum, actualul Guvern Ponta, în ciuda numărului mare de ministere şi până la proba contrarie, mi se pare la ani lumină peste multe din precedentele, fie că s-au numit Boc sau MRU; de fapt, peste oricare din cele care-au urmat înlăturării lui Tăriceanu de către Băsescu.

Iar eu susţin asta nu pentru că Ponta a spus pe şleau ce trebuia despre legendele mincinoase fabricate de pedei, ci pentru că, deşi vor dezamăgi şi ei, e greu de crezut că actualii miniştri îi vor putea egala în materie de tâmpenii şi ticăloşii comise pe oamenii pseudopreşedintelui.

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s