Patinaj artistic

Un dobitoc sinistru, evident băsist, s-a apucat să-mi dea un mesaj absolut abject, de-un teribil cretinism, mesaj pe care, normal, nu l-am mai lăsat să apară de data asta, pentru că m-oi fi săturat şi eu să-i tratez doar cu sarcasm pe toţi imbecilii care se dau întreprinzători privaţi vânzând prin târguri telefoane şutite de la oamenii care chiar muncesc pentru ele.

Nu m-aş mira deloc să fie vreun tip care are legături cu jegurile care mi-au furat şi mie mobilul, altfel o vechitură, fix în inima Capitalei României, ţară membră UE, la doar câteva zile după ce mă-ntorsesem din America de Sud, unde umblasem pe coclauri, îmi uitasem de vreo două ori aparatul pe masa la care mâncasem şi nişte amărăşteni alergaseră după mine să mi-l returneze – ba chiar nu mi-a dispărut nici măcar un cent pe toată durata acelei escapade!

Dar pentru un lucru îi pot mulţumi indvidului cu mesajul, însă la asta se rezumă totul, întrucât producătorii mei şi avocaţii lor sunt prea buni la faze din astea: boul mi-a reamintit o idee de film de-a mea ceva mai veche, dar extrem de actuală încă. 😀

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.