Veniţi cu calificarea de la Varşovia!

Bun, am înţeles cum stăm: Legia e cel mai puternic adversar întâlnit de Steaua de la Chelsea încoace. Dar, chiar şi-aşa, după meciul de-aseară, în care steliştii au jucat mult mai bine decât oaspeţii lor, cam asta ar fi normal să se întâmple: Reghe & Co. să obţină calificarea în grupele Champions League după deplasarea de la Varşovia, eventual printr-o victorie!

În rest, ce-ar mai fi de spus – ceva ce n-a fost deja? Păi am tot repetat de o mulţime de ori şi eu şi alţi stelişti: în atac persistă problema cu multele ratări, iar apărarea are dese momente de ciudată neatenţie. Şi, de parcă toate astea n-ar fi fost îndeajuns de îngrijorătoare, ieri doi jucători de bandă, Adi Popa şi Latovlevici, n-au părut a fi deloc în apele lor.

Nu intru în alte detalii şi mă opresc aici cu criticile – putem discuta mai pe larg la comentarii, dacă are cineva chef. Eu revin la opinia pe care-am ţinut s-o exprim din start: în mod absolut normal, firesc, Steaua ar trebui să meargă mai departe în grupele Champions League. Să vedem ce va fi în retur şi să le urăm steliştilor noştri mult succes!

PS

Mult succes şi tuturor celorlalte echipe româneşti care luptă azi pentru locuri în grupele Europa League!

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s