De unde pleacă discuţia

O ciripeala pe Twitter a reuşit să mă enerveze. Eram anunţaţi de RMGC că România câştigă de pe urma exploatării miniere de la Roşia Montană vreo 5 miliarde de dolari. Aşa o fi, n-am accesat linkul oferit, deci n-am văzut cu ce ne mai aburesc ăia.

Eu ştiu un lucru: că statul are 6% din afacere, ceea ce înseamnă că alţii au 94%! Când raportul de forţe va fi inversat, atunci putem începe discuţiile, bre, Gabriel Resources!!! Până atunci absolut niciun om inteligent şi cât de cât informat n-ar trebui să fie de acord cu exploatarea!

A, pe cei co-interesaţi cumva, cel mai adesea politicieni, factori de decizie care, hai s-o spunem pe şleau, sunt umpluţi, cel mai probabil, de şpăgi, veţi rîde, dar îi înţeleg – aici e vorba de ticăloşie, iar când ne referim la clasa politică ea nu mai miră pe nimeni, sau ar trebui să nu mai mire. Însă când văd indivizi care susţin în mod benevol cauza RMGC, fără să le iasă nimic sau mai nimic din asta, nu pot spune decât c-avem de-a face cu imbecili irecuperabili. Ba unii mai au şi tupeul să-i numească hipsteri pe protestatari! 😆

PS

De ăia care încă ling dosul companiei pe-un pişcot de-acum doi ani nici nu mai are sens să discutăm, că asemenea specimene sunt chiar sub orice critică!

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s