Demonstraţie de forţă

Asta s-a-ntâmplat sâmbătă seara în Ghencea, la meciul dintre Steaua şi Săgeata Năvodari. E drept, echipa lui Reghe a întâlnit un adversar net inferior – ambiţios, bătăios, dar evident inferior.

Însă vine poimâine meciul cu Schalke, din deplasare, iar Steaua va da piept cu un adversar pe măsură, ba chiar superior, am putea spune, doar echipa din Gelsenkirchen e văzută ca fiind favorită în această întâlnire de mai toată lumea care are cât de cât legătură cu fotbalul. Şi tare mi-e teamă să n-avem şi noi parte de-o demonstraţie de forţă din partea nemţilor. Iar!

Nu, n-aş zice că-s neapărat pesimist, cât mai degrabă realist: Steaua de-acum nu se mai poate baza pe câteva piese importante – Rusescu şi Chiricheş transferaţi, Chipciu accidentat… Şi nu, nu-ncerc să găsesc scuze pentru eventuale prestaţii nereuşite în Europa şi nici să demoralizez pe nimeni! Dar ar trebui să-nţeleagă toţi – şi în special cei pregătiţi deja să şteargă pe jos cu steliştii în cazul unor nedorite rezultate slabe prin Champions League – că, ţinând cont de halul în care a ajuns fotbalul românesc, însăşi calificarea în grupe reprezintă deja o mare perfomanţă!

FORZA STEAUA!!!

LE

Good God! Obişnuiesc atât de des să fac tot felul de urări (şi) pe-aici, dar tocmai ei am uitat să-i spun asta în zori:

La mulţi ani, Alina! 😉

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s