Etapă cutremurătoare

Pai nu? 😀

M-am cutremurat de rîs citind acuzele gesepiştilor şi-ale altora care au făcut din Steaua personajul negativ într-o poveste în care arbitrul sancţionează jucătorii vasluieni care nu respectă regulamentul! Asta după ce mă amuzasem teribil mai devreme de gherla dată de Astra la Chiajna.

Trec peste zguduiala propriu-zisă din zorii zilei de duminică – tot Internetul de limbă română a luat subiectu-n braţe, deh… – şi ajung la amuzantul meci dintre Dinamo şi Ceahlăul, unul care mi-a adus aminte, pe alocuri, de indimenticabila partidă cu Foresta de pe acelaşi stadion din Ştefan cel Mare.

Şi, ca tacâmul să fie complet, o fură şi Petrolul la Mediaş după o fază controversată, mană cerească pentru presa sportivă de pe la noi, mai ales că s-a lăsat şi cu niscai circ dinspre Contra.

Bun, mai sunt de disputat încă două jocuri care se-anunţă interesante, dar trebuia să postez de pe-acum rândurile-acestea ca să putem dezbate on-topic, că-i distracţie maximă prin Liga asta a lu’ Mitică. 😉

LE (după CFR Cluj – Oţelul)

Aham, vorba cuiva pe Twitter – dacă Steaua bate cu 1-0 înseamnă că “a făcut blat”; dar dacă o echipă de împiedicaţi ca CFR, ridiculizaţi de stelişti relativ recent, marchează de 7 (şapte) ori într-un meci, atunci “asistăm la o revenire senzaţionala”. Bun aşa! 😆 😆 😆

Advertisements

7 Comments

 1. Ca românii, imparţiali. 🙂

 2. Obviously! 😆

 3. cam ca vorba lui shab despre basel: cand joaca bozgorii impotriva lor (eram tentat sa spun “sau altii”, uitand insa ca mizerii gen dinamu, rrapid, echipa gaozara nici macar nu prind luna septembrie in europa :D) devin “echipa care a eliminat manchester united”, “o forta in europa”, “echipa bine organizata, cu buget mare”. cand intalnesc steaua, brusc se transforma in “basinile care pierd 7-0 la münchen”, “nu mai sunt ceea ce au fost” samd.

  pacat ca steaua are numai fraieri in conducere. altfel, la cate vome de tip cretino-boroman (da, da, stiu, e pleonasm …) au aparut in ultima vreme, s-ar fi pisat deja pe impostorii ce indraznesc sa-si spuna “presa sportiva”. “mars la cacat! aveti verboten la noi!” mi-as fi dorit sa fie mesajul transmis din ghencea.

 4. Vere, nu vezi ca daca e transmis din Ghencea inclusiv ai nostri fac urat? Vezi ce-a patit Tibi Florea… 😉

 5. nu inteleg …

 6. Bozgori, dinamu, rrapid, gaozara, basini, cacat, pisat, parca e Nicusor din Braila! :)))

 7. Ibu, tu esti praf, taica…

  @Vitinho
  Au facut aia o porcarie mai mare ca ei – nici nu stiu de ce le mai tin sigla pe-aici…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.