Ne-ajută Olanda?

Da, ştiu că în primul rând trebuie să ne-ajutăm noi şi să batem Estonia, dar nici atitudinea olandezilor din meciul cu turcii nu trebuie trecută cu vederea!

În mod normal, băieţii lui Van Gaal îşi vor respecta blazonul şi vor scoate cel puţin un punct în Turcia.

A, că şi elevii lui Piţurcă e posibil să ajungă la baraj degeaba, asta e deja altă poveste, măcar de s-ar întâmpla să mergem acolo!

Şi mai sunt unii care spun că n-avem acum moace de Mondiale braziliene… Aproape corect, cu menţiunea că mai degrabă turcii au, nu noi n-avem; şi că, dacă acum nu prea merităm să jucăm la turneul final, asta nu-i nicidecum vina lui Piţurcă, aşa cum aberează tot felul de pafarişti, ci de-a dreptul a lui Răzvănel, cel care-a nenorocit efectiv Naţionala!

Revenind, să sperăm că Tricolorii vor învinge marţi, iar olandezii ne vor da o mână de ajutor – măcar faptul c-au zdrobit Ungaria aseară îi obligă să fie serioşi şi contra turcilor!

Advertisements

2 Comments

  1. corect! in primul rand trebuie sa-i batem pe estoni, ceea ce nu va fi floare la ureche cu petarde gen maxim si torje.

    apoi ne indreptam atentie spre istanbul. turcii vor juca la sacrificiu, vor avea 50.000 de fanatici in spate (nu ca fasolarii, carora prosport-ul le inmana in urma cu cativa ani un supliment cu versurile imnului …) si pot invinge olanda, chiar daca oaspetii au, fara indoiala, prima sansa la victorie.

    la baraj se pare ca vom da peste portugalia, croatia, suedia sau grecia. portugalia e clar peste noi, dar restul sunt de valoare apropiata cu a noastra. croatii nu m-au impresionat cu belgienii. suedezii au fost dominati acasa de austrieci si au prins locul 2 multumita sirului de ratari ale oaspetilor, iar grecii termina pe 2 intr-o grupa pisata raqu de tot. asadar, sa prindem locul 2, sa evitam portugalia si avem sanse sa prindem mondialul.

  2. Hai sa recunoastem – noi am ajuns la egalitate cu turcii dupa doua meciuri directe in care ne-am impartit punctele, dar din care ei ar fi meritat sa scoata cel putin patru! Sansa noastra e, de data asta, ca Olanda e din alt film. Eu cred ca olandezii sunt capabil sa treaca destul de lejer peste atmosefra infernala creata de public si peste avantul jucatorilor turci, dar vom vedea ce va fi… Oricum, daca noi nu suntem in stare sa-i batem pe estoni, degeaba ne vom fi milogit de olandezi sa ne-ajute! 😆


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s