Feseneul, bă, nu useleul!

Feseniştii, adică băsiştii şi pesediştii, au reuşit să compromită ideea de USL. De fapt, ţinta a fost mereu acel “L” care făcea alianţa cu pricina votabilă.

Aşa cum Steaua, de pildă, care e cam singura echipă care mai arată ceva urme de profesionalism într-un fotbal românesc de toată jena, le stă-n gât multora care pot fi catalogaţi lejer drept imbecili, jigodii, ticăloşi sau chiar toate la un loc, aşa şi Crin cu liberalii săi le tot dau peste fălci criptocomuniştilor – culmea, mulţi dintre ăştia, mai ales aripa băsistă, se bat cu cărămida-n piept c-ar fi de dreapta! 😆

Aşa că, băi trompetelor, fie că sunteţi băsiste, fie pesediste, luaţi aminte: nu useleul reprezintă problema reală a acestei naţii, ci feseneul vostru iubit pe care vă străduiţi din răsputeri să-l refaceţi! Dar măcar nu ne mai aburiţi cu tot felul de bazaconii, că ne-apucă scârba chiar şi pe-ăştia aşa, mai rezistenţi!

PS

Iau apărarea liberalilor, dar asta nu înseamnă că mă mândresc cu un ministru – şi al Culturii! – ca Daniel Barbu. Ba dimpotrivă!

Advertisements

5 Comments

 1. Acel “L” a făcut posibilă (şi acesta e singurul meu reproş) venirea marinerului acolo unde nu ar fi trebuit să ajungă vreodată!

 2. Si-asta e corect. Dar sa nu uitam ca, dupa aia, tot ce s-a facut bine, putinul ala, a venit dinspre liberali, in timp ce toate nenorocirile s-au produs din vina pedeo-basistilor.

 3. N-a trăi nime-n veci…

 4. FSN-ul este acolo unde sunt Iliescu, Nastase, Hrebenciuc & comp…:D

 5. @Paul
  Ei, na! Sistemul pare nemuritor. 😀

  @Ibu
  Partial corect. 😀


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s