Probleme de lot

Mă sună prietenul Toshiro şi-mi spune, printre altele, că-l enervează crunt ce scriu ziarele de sport de pe la noi de-un timp. Şi cum să nu-i dau dreptate? Am abordat şi eu subiectul destul de recent, mai ales în discuţii cu vărul Keitel.

Cu toate astea, eu consider barajul cu grecii o acţiune importantă – atât de importantă, încât până şi politicienii, care, cel puţin teoretic, ar trebui să se ocupe de altele, s-au apucat de pronosticuri.

Pe de altă parte, fără piese de bază ca Tătăruşanu sau, mai ales, Chiricheş, şansele Tricolorilor scad serios.

Nu încerc să caut scuze pentru un nedorit eşec al Naţionalei după dubla cu Grecia, dar sunt convins că, în această eventualitate, primul pe care vor pune tunurile presarii români va fi selecţionerul Piţurcă. Iar omul chiar nu merită asta, mai ales după ce-a reuşit încă o performanţă extraordinară pentru România, ţinând cont de halul în care se găseşte fotbalul nostru acum.

HAI ROMÂNIA!!!

PS

La mulţi ani, Coni!!!

Advertisements

6 Comments

  1. il asteapta astia pe piti, il asteapta … 😉 sa speram ca se va pisa pe toti tampitii si va reusi DIN NOU sa califice echipa la un turneu final!

  2. Vere, am vazut pe forumuri si bloguri postari ale unora care se bat cu caramida-n piept c-ar fi mari patrioti – de fapt multi sunt din aia cu “afara cu ungurii” si alte prostii din astea – dar efectiv isi doresc ca Romania sa piarda barajul numai c-au ei boala pe Piturca! Serios daca-i inteleg pe cei care-au aderat la curentul asta, mai ales ca, vorba ta, Piturca e singurul selectioner care-a avut performante demne de luat in seama de vreo 15 ani incoace…

  3. Vai, dar ce discutii savante aveti tu si cu prietenii tai, parca puneti lumea la cale. Discutati despre fotbal cu inalta responsabilitate, tovarasi!:)))

  4. Uite, vere, unul dintre ei – isi spune Ibuprofet. Mai e si basist pe deasupra! 😆

  5. da-l afara pe basist! “iesi acasa”!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

  6. LOOOL!
    Cand i-am vazut mesajul m-a pufnit risul: care mai e problema lui acum? Ah, stai, poate s-a simtit vizat… 😀


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s