Venirea lui Keşeru la Steaua

Pare posibilă. Nu ştiu, însă, cât e de probabilă.

Oricum, în acest moment mutarea cu pricina mi se pare prea puţin importantă pentru suporteri, cu toate eforturile disperate ale ziariştilor de a ne convinge că-i fix pe dos. A, când şi dacă transferul se va realiza, mişcarea în cauză se va transforma în ştire, iar dacă jucătorul va avea evoluţii bune la echipa campioană, toată povestea asta va capăta, în fine, importanţă.

Deocamdată să observăm cum meseriaşii din presa sportivă o bagă iar pe una de-a lor, preferată, aia cu fotbalistul care a refuzat Steaua, preferând Bastia. Să reformulăm, zic: omul a preferat Franţa în detrimentul României, de fapt – ei, parcă sună altfel, nu? Şi nici nu se mai sugerează că la Steaua ar exista cine ştie ce probleme care alungă vedetele de la echipă.

Concluzionând, normal că cei mai mulţi dintre stelişti s-ar bucura ca un jucător foarte bun precum Claudiu Keşeru să facă parte din trupa lui Reghe, dar nici nu cred că se vor apuca să protesteze în faţa Guvernului, a Parlamentului şi-a Preşedinţiei dacă pică transferul! 😆

PS

La mulţi ani, Dane! 😉

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s