FIFA Ballon d’Or 2013

A venit şi rândul lui Cristiano Ronaldo, în sfârşit!

WallD'CR7 (2)

Şi-mi place şi joaca de cuvinte a celor de la Marca.

Şi cunoaştem, sunt destui care se leagă de gelul şi de frezele lui şi-l fac în fel şi chip – “cocalar”, “fitzos” (neapărat cu “tz”!) sau mai ştiu eu cum … Dar nici măcar aceia n-ar trebui să conteste evidenţa: CR7 e fotbalist, un fotbalist al naibii de bun, cel mai bun în anul 2013!

Felicitări, Cristiano!

PS

Golul fabulos al lui Ibrahimovic a fost şi el recompensat cu Premiul Puskás. Excelent!

LE

Între timp am aflat cum arată semifinalele Cupei României: Steaua – Dinamo, respectiv Petrolul – Astra. Acum chiar că merge aia cu norocul proverbial al Stelei la tragerile la sorţi! 😆

Advertisements

5 Comments

  1. Hagi chiar nu este cel mai bun fotbalist roman , fara lucescu hagi era un nimeni , hagi a fost un jucator norocos atata tot majoritatea golurilor lui hagi la nimereala Constatin Balan 1872.

  2. În principiu metoda separării aurului prin soluții cianurate este cea mai potrivită, din toate punctele de vedere, pentru tipul de zăcămînt de la Roșia Montana. Gabriel Resources a obținut acordul inițial pentru exploatare în 1999. În acel an prețul mediu pe uncia de aur a fost de $278.98. În 2013 prețul mediu pe uncia de aur este $1388. Această evoluție a prețului aurului justifică exploatarea din punct de vedere economic. Contractul propriu-zis de exploatare, în măsura în care nu este acceptabil pentru partea română, ar putea fi îmbunătățit prin negocieri purtate de ambele părți în bună credință. Obiectivul principal ar trebui să rămînă demararea acestei exploatări, în condiții de siguranță și rentabilitate satisfăcătoare. Beneficiile economice pe termen scurt și mediu sunt evidente, mai ales pentru localnici, și formează un capital de investiție și dezvoltare care poate susține zona și pe termen lung, în primul rînd prin revitalizarea resurselor umane. Nimeni nu are dreptul de a-i priva pe alții de demnitatea și refacerea economică și morală care rezultă din muncă.

  3. LOOOOOOL imens catre ambii spammeri de mai sus! 😆

  4. si tu ziceai de mine ca sunt nasol!:))

  5. Bre, problema e ca din partea ta chiar nu ma asteptam la acele aiureli! Sper sa fi fost doar o ratacire de moment peste care ai reusit sa treci. 😉


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.