Ştiri de senzaţie

Parcă de la domnul Tudor Octavian am auzit-o: dacă un câine muşcă un om, nu e ştire, treaba devine ştire abia dacă un om muşcă un câine!

Pentru presa din România – şi unii microbişti mai slabi de înger – nu comportamentul penal prin care ne-au oripilat ploieştenii, suporteri şi jucători deopotrivă, a contat zilele acestea, cât faptul că steliştii au petrecut într-o cârciumă de la Snagov pe chirăielile unui manelist.

Pe bune, mă? Asta în timp ce dinamoviştii sau rapidiştii au abonamente la Casa Radio, la Ateneu şi-s fani Mahler, Bach, Rahmaninov… De Mozart şi Beethoven nu aduc vorba – ăia doi sunt desueţi, plus că de ei a auzit tot giuleşteanul!

Alte ştiri de senzaţie vin din zona licenţierii, jurnaliştilor plăcându-le nespus asemenea poveşti, mai ales de când o grămadă de pişcotari se recomandă ca aparţinând breslei în cauză. Mai ţineţi minte isteria cu care a fost primită vestea că nişte colegi de-ai mei au fost declaraţi neeligibili de ICR pentru că nu mai tăia şi spânzura pe-acolo gaşca de sfertodocţi cu ifose a lui Patapievici? Ei, aşa şi-acum – unii nu îndeplinesc criterii elementare pentru a participa la diverse competiţii, dar se bucură de susţinere mediatică la greu.

Vorba vărului Keitel – se termină un campionat câştigat al naibii de uşor de Steaua. Au fost adversarii slabi? Normal c-au fost! Numai că ei au croncănit cu tupeu cât cuprinde, iar din tupeul ăsta s-a hrănit şi minunata presă sportivă din România.

PS

De penibilul situaţiei de-aseară, cu Ponta făcându-şi campanie electorală pe cârca gimnastelor campioane ale Europei, nici nu ar mai trebui să amintesc…

Advertisements

12 Comments

 1. Ahahahaha:

  “De vrei să te-nveseleşti / Haide, vino în Giuleşti / Asta e echipa noastră / E echipa ţigănească”

  Exact ce spuneam – toti ailalti sunt fani Şestacovici. 😆

 2. v-au oripilat, ai? despre cele 500 de scaune, din 750, rupte de mieluseii din tarcul stelist nu zici nimic? dar despre vestiarele si dusurile de la stadionul Ilie Oana devastate dupa meci de jucatorii echipei campioane stiai? de bannerele cu mesaje spurcate la adresa ploiestenilor, afisate de galeria stelista pe parcursul meciului ai auzit? e corect sa privesti, dar mai ales sa critici, tabloul in ansamblu, nu doar bucatica preferata.

 3. De pe la minutul 3:50 incepe showul, hehe 😀

 4. Ovidiu, nu te face ca nu-ntelegi: petrolistii au sarit la bataie aiurea-n tramvai, iar presa le-a dat dreptate. Mai las-o…

 5. sa mai si radem: http://www.observatorulph.ro/eveniment/39682-politist-sub-acoperire-batut-de-jandarmi-in-scandalul-cu-suporterii-petrolul
  cine nu sare, cine nu sare, ori este gabor ori e prost de moare 😀

 6. Asa, si? Toata lumea stie ca galeriile sunt formate, in principal, din idioti. Ca dovada, ai facut si tu, candva, parte din galeria Petrolului. Cu ce schimba asta faptul ca fotbalistii si oficialii au sarit la bataie neprovocati, ca ultimii tigani. Si nici macar nu erau ploiesteni, ca asta ar fi fost o scuza pt comportamentul lor animalic.

 7. Apropo, cu ‘blatul’ cum a ramas? Iar te=ai facut de ras, penibilule. Bine, oricum esti deja antrenat.

 8. Aia cu blatul a fost aiurea rau! Adica, na, intelegeam sa zica ceva stelisti o treaba din asta cu un posibil blat, la alibi in cazul unei infrangeri, dar sa-ncerci sa justifici un meci prost contra unei echipe care se zbate in zona retrogradarii printr-un posibil – dar deloc probabil! – meci trantit de campioni, adica un meci pe care ai tai l-ar castiga in mod necinstit, mi se pare straniu, ca sa nu zic altfel.

 9. Finis coronat opus
  Blatistii lui Hagi au ramas din nou in prima liga, cum altfel decat in urma unui nou meci de povestit procurorilor. Din pacate, unii petrolisti din teren, in frunte cu finu’ Mutu, ne-au patat onoarea si au contribuit din plin la salvarea regelui blaturilor. Sa fie bine, ca sa nu fie rau…

 10. Ce onoare aveti voi, pisatilor? Si tocmai tu, tarane infasurat in sintetic, te gandisi sa pomenesti de onoare? Macar sa fi avut bunul simt sa taci in plm, la cat cacat ai dat pe gura …

 11. Doar unii? Inainte erau toti. Si cica urma sa bateti Steaua, nu asa era aranjamentul? Sau iarasi nu le-a iesit blatul stelistilor? Hahaha, cat esti de imbecil, taranoi sinistru.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s