Înjurături pe buletinul de vot

Nu stau să dau prea multe explicaţii – eventual dezvoltăm la comentarii, dacă vreţi.

EuroparlRoComparatie2014

Pe scurt: după ce l-am susţinut pe Crin până-n pânzele albe, vine şi se pişă pe votul meu de ieri pentru ALDE, propunând trecerea PNL la PPE, entitate politică scârbos de asemănătoare celei socialiste, la care probabil ar adera un PNL cu deja perceputul ca pesedist Tăriceanu la cârmă.

Deci gata! Mi s-a acrit!

De-acum mă-nscriu în partidul celor care înjură pe buletinul de vot, alături de oameni ca prietenul Shab sau vărul Keitel.

PS

Sunt foarte nervos acum, evident, dar las o portiţă deschisă pentru PNL în caz că strategia pentru prezidenţiale îmi convine. Altfel rămâne cum am stabilit. 😀

LE

Poza – via Adi Teacă. Danke! 😉

Advertisements

6 Comments

 1. Se mai intampla. Tu sa fii sanatos, frumos si la pugna gros.

 2. PPE-ul si doctrina socialista? Esti intr-o grava eroare. PPE-ul este doar un partid fascist care aplica poltici de subjugare si de saracire a unor state gen Romania. Unde crezi ca s-au dus cei 20 de miliarde de euro cu care PDL-ul i-a indatorat pe romani? de ce crezi ca Romania nu a accesat fonduri europene? Pentru ca astea sunt intelegerile secrete intre PDL, Basescu si PPE pe care noi trebuie sa le urmam daca vrem sa mai …respiram. PPE-ul inseamna saracire, subjugare, umilirea si indobitocirea maselor altor natiuni. Vivat neamurile germanice si urmasii lor anglo-saxonii, neamurile ungro-finice etc. Kaputt- neamurile latine si rrome – asa ne vad ei: tiganii Europei

 3. na, c-am votat un independent, si votul meu nu s-a dus la altcineva, asa cum ziceai. n-am cine stie ce afinitati cu Mircea Diaconu, da’ altceva n-am gasit pe buletinul ala de vot.

 4. Ba a mers, Ovidiu, la PSD – se pare ca Dl. Diaconu se va alatura grupului socialist din PE! Pana sa aud de treaba asta, acum cateva ore, chiar aveam de gand sa-i felicit pe toti cei care l-au votat…

  @Marius Burlacu
  Pentru mine aia nu sunt populari, sunt populisti, plus ca tot baga dreapta la inaintare, de multe ori aiurea, iar asta-mi aminteste de niste impostori de pe la noi care se bat cu caramida-n piept din aceeasi cauza.

  @Sorin Baciu
  Asa sa fie!

 5. Asa cum ma asteptam, PNL a strans pana la urma binisor peste 800k de voturi, fiind vorba de 15%, nu de 14, cum urla toti fesenistii in zeflemea, dar simtind morcovul cu iepuras cu tot:
  http://www.cotidianul.ro/art-238487/
  Cum spuneam, m-a enervat teribil manevra lui Crin cu PPE, dar astept strategia pentru prezidentiale si mai vedem daca voi trece peste porcaria asta.

 6. “Vivat neamurile germanice si urmasii lor anglo-saxonii, neamurile ungro-finice etc. Kaputt- neamurile latine si rrome – asa ne vad ei: tiganii Europei”

  Hai sa nu exageram ca in PPE sunt si partide importante din Italia, Spania, Franta…. Ira chestia asta cu fascistii devine chiar ridicola, pare mai degraba un reflex al comunistilor si urmasilor lor, gen Putin. Cum nu le convine ceva, cum baga la inaintare chestia cu fascistii… 😉


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.