Jurnalişti printre cămile

Ştiu că subiectul zilei din sport e Simona, dar m-au enervat deopotrivă alde Gâdea şi Banciu, primul lipindu-se cu tupeu de reuşita româncei, celălalt aberând cum ne-a obişnuit şi bagatelizând performanţa aceleiaşi steliste. Mai mult, există articolaş special unde putem dezbate la comentarii tot ce e legat de Roland Garros şi nu cred că mai are sens să public încă unul în condiţiile-astea.

Dar, dacă tot am adus vorba de jurnalişti, să remarcăm valul de indignare care i-a cuprins pe mulţi din cauză că destui antrenori români aleg bunăstarea oferită de arabi în detrimentul performanţei la echipe serioase, după cum văd aceştia problema.

Să fim şi noi serioşi, domnilor jurnalişti, dvs. ce-aţi prefera, sincer acum – ceva practică neplătită (şi nerecunoscută ca experienţă pe deasupra!) la un ziar prestigios din Occident sau un salariu cu vreo cinci zerouri în coadă undeva prin Orientul Mijlociu cel plin de petrodolari? Care-mi răspunzi că tu nu accepţi umilinţa de a activa pe bani frumoşi printre cămile şi preferi să fii sclav în “lumea civilizată”, ei bine, eşti în cel mai fericit caz ipocrit, dacă nu chiar de-a dreptul tembel!

În altă ordine de idei, un weekend de Rusalii excelent vă doresc!

LE (azi, 7 iunie 2014)

La mulţi ani, MacLeod! La mulţi ani, Steaua!

Advertisements

1 Comment

  1. […] Jurnalişti printre cămile […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s