Joc slăbuţ, rezultat bunicel

Aş fi spus şi eu, ca prietenul Toshiro, că steliştii au reuşit aseară un meci bunicel şi-un rezultat acceptabil… dacă s-ar fi terminat vreo 3-0 pentru ai noştri. Aşa, la 1-0 cu gol pe final, cred că se potriveşte mai bine titlul de mai sus.

Pe la jucători, ce-ar fi de remarcat? Păi, în primul rând, Alex Chipciu: el a comis-o la penalty, tot el a inventat golul victoriei. Apoi, contrastul dintre Sânmărtean şi Stanciu: primul sclipitor, al doilea – unul dintre preferaţii mei, de altfel! – efectiv nul. De menţionat şi prestaţia convingătoare a lui Breeveld şi evoluţia destul de sigură a lui Prepeliţă în calitate de căpitan.

Despre retur nu-s prea multe de spus: bulgarii sunt obligaţi să atace, iar Adi Popa & Co. se descurcă de minune s-ajungă în doi timpi şi trei mişcări la poarta adversă pe contraatac – v. recentul meci de pe Arenă cu Aktobe, de pildă.

După meciul de ieri concluzia ar fi: Ludogoreţ, fară să fie un adversar slab, ba chiar capabil să şteargă pe jos cu multe echipe din Liga lui Ginică, nu cred c-are ce căuta prin grupele Champions League. A, că nici Steaua din acest sezon nu pare încă-n stare să facă mare brânză pe-acolo, asta-i cu totul altă poveste… 😉

Oricum, rămâne cum am stabilit:

FORZA STEAUA!

PS

La mulţi ani, Cristi!

Advertisements

2 Comments

  1. Las` că ți-l ține alde Moțev la respect pe Adi al tău. Tot prin aer și pe jos o să-l văd… Și-apare arma secretă, Tase, pasă la Keșeru și… e gata. Dva na nula, să se bucure sofioții c-o încasează razgrădenii!

  2. Maitre, daca e sa faca marcaj la cineva de la noi, Motev ar cam fi normal sa faca la Keseru, nu la Adi. Iar pe Claudiu nu cred ca-l poate tine, asa ca-i de bine pentru Steaua. Bine, nici cu Popa nu se descurca, mai ales daca scapa extrema noastra pe dreapta spre poarta… 😀
    Asa ca, vorba ta, sa nu se-mpiedice baietii lui Galca in sireturi, de-atat e nevoie pentru calificare!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s