Băsiştii, klausişti de mici

Am tot încercat să trec peste isteria generată de rezultatele alegerilor prezidenţiale – am vorbit şi de fotbal, i-am dedicat un cântec Blonzimii…

Aiurea! Pupinbăsiştii o ţin langa că-i victoria lor, de fapt! Ebe, udre, macoveici şi-alţii asemenea se tot umflă-n pene c-au învins “ciuma roşie”.

Aruncaţi şi-o privire peste blogul scriitorului Dorin Tudoran – votant Iohannis din prima şi antibăsist autentic – să vedeţi cum tot felul de tismăneni sau aligici s-au trezit klauşi de mici!

Cum am mai spus şi-nainte şi după scrutin: eu sunt înjurabil de toată lumea, indiferent de rezultat – de fiecare că nu l-am votat pe-al lor.

Dar să-ţi arogi merite pentru victoria lui Klaus, când tu-l făceai cu ou şi cu oţet din dragoste de Băs, asta-i de-a dreptul abject!

PS

De puhoiul de feisbucişti care cred c-au votat premierul, nu preşedintele, nici n-are sens să discutăm! 😆

Advertisements

2 Comments

  1. Nu stiu cine sunt basistii aia de care tot aud, cert e ca votul a fost unul anti-Ponta si anti-PSD. Si daca era sa aleg intre omul Iohannis si omul Ponta, votam tot asa. De fapt, si daca era sa aleg intre Basescu si Ponta, tot nu votam cu Ponta. As fi votat cu Ponta doar daca alternativa era Stalin sau Pol Pot, dar asta ar fi fost imposibil, pentru ca nu aveau cum sa candideze doi oameni din acelasi partid.

    Si daca tot nu are rost sa discutam, atunci sunt curios de ce e injurat Basescu de antenisti, ca doar a fost presedinte, nu premier, nu?

  2. Treaba ta cum ai (fi) votat, insa basistii aia de care tot auzi vorbindu-se c-ar fi mai nou klausisti de mici sunt fix aia de care-am amintit – de pilda, profesorul Girueta, cum bine l-a poreclit acelasi Dorin Tudoran catre textul caruia faceam trimiterea, mai deunazi il vedea pe Klaus Iohannis ca pe “un Relu Fenechiu cu nume de neamt”, sau asa ceva.

    Cat despre injuraturile antibasistilor – nu neaparat antenisti! – la adresa lui Basea, ele sunt intemeiate tocmai pentru ca Sceleratul s-a vrut si-a reusit sa fie “presedinte-jucator”. De la Iohannis lumea asteapta nu sa fie doar un alt fel de presedinte, cat mai degraba presedinte si-atat, pur si simplu. In timpul asta, piscotarimea crede c-a votat inlocuitor pentru Ponta – se poate ajunge si-acolo, dar asta-i alta poveste – nu pentru Basescu!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.