Dar măcar Juve a bătut. La scor!

M-am uitat aseară la Real – Atletico. Se ştie deja, cred, că-s mare fan Real – tricou alb luat chiar de la Madrid care-a costat cam cât salariul mediu pe economie într-o ţară africană şi tot tacâmul.

Cu toate astea, rar mă veţi vedea înjurând Atletico sau Barcelona – fanii catalani de limbă română erau aseară în delir pe reţelele sociale, de ziceai c-au fost botezaţi toţi la Sagrada Familia şi Gaudi le-a construit casele! Au dezvoltat meseriaşii ăştia o adevărată psihoză antimadrilenă, cam ca dinamoviştii şi rapidiştii antistelistă la noi.

Acum, na, normal că nu mi-a convenit ratarea calificării – la cum s-a jucat, regaliştii meritau măcar victoria! Dar asta e, mno… Sau, vorba preşedintelui: ghinion.

La Barça cu Elche mi-a pierit cheful să mă uit – chiar aşa, dacă pe Ronaldo din Cocalardo nu-l scoateţi, lui Neymar cum ar trebui să-i spunem, Florin Salam cumva? – aşa c-am dat pe Juventus – Verona şi m-am calmat: pac-pac 6-1, poartă-n casă, scor de tenis, alea-alea.

Haios la meciul ăsta mi se pare şi faptul că ultimul gol juventin a fost marcat de un francez negru pe nume Kingsley Coman. Mi-l şi imaginez pe maestrul Neagu Djuvara explicându-ne c-asta e dovada vie că toate popoarele lumii se trag din cumani.

În fine, hai s-avem toţi weekend excelent!

PS

La mulţi ani, Raluca, Mădălina, Vlad!

Advertisements

5 Comments

 1. După cum ți-am zis, n-am văzut meciurile. E pauză, bag filme la greu… Abia mâine e debutul, că joacă Steaua cu Borussia. Deși durează mai mult decât m-am așteptat, negocierile MApN-GGB se vor termina așa cum știm: pupat piața endpendenți (că tot vin întîriri de la Ploiești…). Totuși, pentru circul jenant cu stema aia caraghioasă, cu steaua pe crucea, un sincer HUOOOO!
  Cât despre franțuzul ”de coloare”, pre numele lui Coman, văz că-i născut chiar la Paris, nu în Giulești, cum presupuneam. Și câtă nevoie era acu` de el, la ținut lanterna-n mână… Dar, la chemarea Pancului și fitilele Vameșului, cică marele fluviu de sub Pod își adună apele. Măcar pentru prima etapă a returului, să nu se lase cu plasa plină-n Ghencea, în ciuda lotului de portari unu și-unu. Vorba aia: cika-laka, cum se zice în… cumana conului Djuvara.

 2. LOL! Ai sa rizi, dar multe locuri din Paris aduc “biniditat” cu Giulestii! 😀

  Cat despre circul cu sigla, ce-ar mai fi de zis…

 3. Nota 10 pentru demnitate Primului Ministru Kevin Rudd – Australia !

  Musulmanilor din Australia, care doresc sa traiasca dupa legile islamice li s-a pus in vedere sa paraseasca aceasta tara , in contextul in care guvernul a tintit radicalismul intr-o incercare de a decapita potentiale tentative de atac terorist.

  Citat: “IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.

  “IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali incoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii australienilor.

  Aceasta cultura s-a creat in peste doua secole de zbateri, incercari si victorii a milioane de barbati si femei in cautarea libertatii.
  Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!

  Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat.
  E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.

  Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce.
  Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in armonie si bucurie pasnica.

  Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea.
  Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A PLECA.

  Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI.
  Nu v-am obligat noi sa veniti aici.
  Voi ati solicitat sa fiti aici.
  Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o.” Prime Minister Kevin Rudd – Australia

  Acest mesaj trebuie transmis de toate tarile care spun ca lupta impotriva terorismului. Masura determina ca terorismul sa inceteze si fiecare sa stea in tara in care conditiile impuse cetatenilor sa fie acceptate si de straini.Sa se termine cu cererea de drepturi tarii din care ei nu fac parte si sa fie egali cu ceilalti.Te adaptezi tarii unde ai acceptat sa traiesti, altfel esti liber sa pleci.

  Bravo AUSTRALIA, exemplu pentru UE

 4. Si bancul de pe hotnews, un site preferat al gazdei noastre:

  Prima zi de scoala in Franta. Invatatoarea striga catalogul.
  – Mustafa Al Ekhzeri?
  – Prezent!
  – Ahmed El Cabul?
  – Prezent!
  – Kadar Sel Ohlmi?
  – Prezent!
  – Mohammed Endahrha?
  – Prezent!
  – Chanhira Amarttayaku?
  – Prezent!
  – Al Ain ben Oit?
  Nu raspunde nimeni.
  – Al Ain ben Oit!
  In clasa liniste totala.
  – Pentru ultima data: Al Ain ben Oit!
  Un copil raspunde timid:
  – Doamna, cred ca e vorba de mine, numai ca se pronunta Alain Benoit.

 5. @Radu Humor
  De la niscai localnici am inteles ca omul ala n-ar fi zis niciodata asa ceva… 😉

  @Jerome
  Era preferat candva, o tempora! Acum il tin acolo-n dreapta sa vad cat mai presteaza osanale catre Bas jurnalistii de pe-acolo. 😀


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s