Canide la ananghie

Eram convins iniţial că Dinamo joacă mai târziu şi chiar voiam să-i fac o surpriză Blonzimii ducând-o la meci – stadionul e relativ aproape de casă.

Arunc însă o geană pe Twitter şi văd că lumea făcea deja mişto de “căţei”: Stoican o furase urât de la Concordia la prima apariţie pe banca din Ştefan cel Mare după revenirea-i.

Bun, haios, dar hai să vedem ce fac şi găzarii cu Craiolguţa – desigur, la televizor, că până la Ploieşti pe bune dacă am chef să merg în mijlocul săptămânii.

Şase minute trecute fix şi conduceau oltenii ăia care se bucurau nevoie mare când obţineau un corner cu Steaua lui Gâlcă. Ba, spre deosebire de partida aia, nu mai băgau autobaza pe tăpşanul de-acasă, ci efectiv jucau mai bine decât gazdele de la Petrolul!

Iar de execuţia lui Teşeru la penalty, ce să mai vorbim…

În fine, rîdem noi, rîdem, dar parcă nu-i rîsul nostru, ca stelişti: avem diseară meci la Piatra Neamţ, iar Ceahlăul ne-a bătut în tur fix pe Ghencea!

Oricum, ştiţi povestea – rămâne cum am stabilit:

FORZA STEAUA!

Advertisements

4 Comments

  1. Da, bre, numai canida mea nu-i la ananghie. S-a alergat atâta cu un Beagle și un boxer francez, de a căzut lat când am ajuns sus. Și n-a apucat să vadă ce i-au pățit fârtații în Groapă și în OZN…

  2. LOL! A adormit catelul de la atata joaca! 😆

  3. Sub Chietrisica ninge ca-n povesti si Alex nu mai vine. Gluma se ingroasa pt. ca razesii nu vor sa scape oportunitatea unui partide pe un teren nefavorabil echipei cu plus de tehnicitate. Ninge, ninge,ninge Toate-s pe dos ! Ca si vremea! “Primăvara asta totuși. Nu-i decât o copie.”! Cred ca dusmanii jubileaza…

  4. Hai sa vedem ce-o fi, pana la urma! 😉


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.