Pescarul amator

Normal că m-am uitat la meci.

Anormal ce s-a întâmplat, adică victorie chinuită.

Normal că m-am enervat şi eu văzând ce joacă Tricolorii.

Anormală reacţia ploieştean-republicană la adresa, cică, favoriţilor.

Dar absolut normală asta, zic:

Hai s-avem toţi săptămână excelentă, de fapt! 😉

Advertisements

7 Comments

 1. Înțeleg că lupul nostru a fost la meci. Să-i urmărească pe… cei galbeni. Cu siguranță a fost unul dintre spu…, pardon, suporterii care au fost extrem de… entuziaști când era vorba de steliști. Așa că îi așteptăm impresiile…
  Câteva rânduri despre meci, ceva mai încolo. Acu`, deh, cestiuni arzătoare: soacră, cățel…

 2. Lasa-l… 😀

 3. Ca sa lamurim problema cu fluieratu’ stelistilor, tre sa relatez aci cam ce s-a intamplat. Inainte de a incepe va aduc aminte ca Muresan a fost primit exact ca Tanase la Ploiesti, fiind fluierat la fiecare atingere de balon, A.S.A. jucand pe Ilie Oana imediat dupa ce Muresan l-a lovit intentionat pe Rusescu. Asta ca sa stiti la ce reactioneaza publicul din Ploiesti, pentru ca Tanase venea dupa ce isi scuipase suporterii.
  In primul 11 au fost Popa, Papp si Rusescu, actuali jucatori ai Stelei si mai multi fosti stelisti. Niciunul nu a fost fluierat. Toata lumea s-a bucurat la golul lui Keseru iar Sanmartean a iesit in aplauzele intregului stadion. Scanteia s-a aprins la intrarea lui Tanase, taxat de tribuna a doua pentru ceea ce va spuneam la inceput. E drept ca peluza petrolista a profitat de moment pentru a injura Steaua, dar nu au avut sustinerea publicului. Intrarea lui Prepelita a fost un nou prilej pentru galeria petrolista de a injura Steaua. Cele doua momente in care a fost atacata Steaua au fost foarte scurte si pe finalul meciului. Pana atunci publicul, si chiar galeria petrolista au sustinut echipa nationala. Iar fluieraturile de pe final au fost pentru toata echipa noastra, care tragea de timp pentru a mentine un amarat de 1-0 cu baietii aia care si-au luat concediu sa vina sa joace fotbal. Pentru o asemenea performanta ar fi fost fluierati si in Bucuresti.
  Vreau sa apreciez prestatia grupului “Uniti sub tricolor” care au incurajat in permanenta echipa nationala, au cantat imnul national si cantece patriotice. Bravo lor! Si galeria dinamovista a fost la inaltime, incurajand in permanenta echipa. Stelistii si rapidistii ori au lipsit ori nu si-au facut simtita prezenta.

 4. Ba, ati injurat Echipa Nationala! Nu exista justificari.

 5. Eu n-am injurat pe nimeni. Iar aia care au injurat au injurat Steaua.

 6. Eu stiu ca tu n-ai injurat pe nimeni, Ovidiu. Dar le iei apararea alora care au injurat Nationala? Una e sa-i apostrofezi, si pe buna dreptate, alta e sa injuri niste oameni care, pana la urma, asa cum sunt ei, poarta insemnele nationale!

 7. Hai sa-mpacam pe toata lumea, Lupe:


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s