Când nu-s arbitrii, sunt adversarii

Să fim de la bun început înţeleşi: cei mai mulţi dintre suporterii Stelei suntem conştienţi că vina pentru situaţia în care s-a ajuns, aceea de-a fi pe cale să pierdem un titlu pe care se părea că-l avem deja în buzunar, o poartă fix ai noştri: conducători, jucători (în special unii) şi, mai ales, antrenorul.

Dar asta nu înseamnă nicidecum că trebuie să privim în altă parte când matrapazlâcurile “rivalilor” mureşeni sunt atât de evidente: îngrozitor de multe arbitraje favorabile şi, mai nou (oare?), oponenţi care nu se prea omoară cu firea opunând rezistenţă.

Eu nu m-aş lua chiar de toată echipa Petrolului, dar ieri numele lui Astafei a fost inclusiv pe buzele multor fani ploieşteni! Dragoş Pătraru, de pildă, i-a trimis vreo două scatoalce de nu s-a văzut – verbal, desigur…

Mă rog, într-o ţară în care există atât de mulţi tembeli care consideră că nu-i cuşer să promiţi premii unor terţi în caz că-şi vor apăra corect şansele, însă că-i ceva normal să-ţi plăteşti adversarul pentru a trânti meciuri directe şi mai şi zbiară de indignare că “valiza, valiza” despre ăilalţi, nici nu-i de mirare că suntem unde suntem. Iar asta nu numai din punct de vedere fotbalistic!

În fine, vorba aia – noi să fim sănătoşi şi săptămână excelentă s-avem toţi!

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s