Steliştii, ce chin la Cluj!

Kharja, dupa ce-a jucat doar vreo oră cu Chiajna, s-a dovedit extrem de util în angrenajul stelist, chiar nefiind pus la punct cine ştie ce cu pregătirea fizică!

Apoi, până la intrările lui Tahar şi Hamroun, aseară mijlocul Stelei a fost ca şi inexistent, la fel atacul, după chipul şi asemănarea unor Popa, Chipciu sau Tadé.

Glumind puţin, e ca-n poanta aia răutacioasă din studenţie sau liceu, când îi spuneai vreunei tipe ceva gen “la faţă şi la corp stai mai naşpa, în rest eşti frumoasă!”

Cam aşa şi Steaua noastră acum: degringolada de la echipă a fost cum nu se poate mai clară când trei jucători noi – unul căzut în dizgraţie, unul mai mult rezervă şi unul care nu e în stare să ducă un meci întreg în teren – au devenit piese esenţiale, fără de care trupa lui Rădoi nu reuşeşte mai nimic, iar asta în condiţiile în care aseară am avut drept adversar o gaşcă de puştani plătiţi prost de un club aflat în mare suferinţă!

În fine, victoria e victorie şi, mai ales, calificarea calificare, dar nu-i deloc a bună ce se petrece prin, hai să zic aşa, folosind formula deja clasicizată, Ghencea.

Oricum, orice ar fi, rămâne cum am stabilit:

FORZA STEAUA!

Şi weekend excelent s-avem toţi!

Advertisements

2 Comments

  1. La Steaua e problema ca echipa joaca fără o idee tactica. Le trebuie un om la mijlocul terenului care sa pună in valoare oamenii de atac.
    Am început si eu recent sa scriu pe blog. Poate ma ajuti cu un follow.
    Voi scrie si despre fotbal 🙂

  2. Bine ai venit pe-aici si bine te-am gasit pe blogu-ti! Ti-am dat si follow si fac chiar mai mult decat atat: te adaug in blogroll. 😉
    Spor la trebi!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s