Chipciu joacă la Dinamo sau la Steaua?

Mă sună aseară un bun prieten şi coleg, dinamovist: vezi că io tocmai plec din Bucureşti spre Maramu, ţine-mă şi pe mine la curent cu meciul!

M-am mirat un pic de cerere, că-l ştiu prea puţin spre deloc microbist, dar m-am şi amuzat de situaţie şi-i zic: bine, coane, hai să ne distrăm, să nu te plictiseşti pe drum!

Între timp mi-apare Blonzimea cu prăjituri, că m-apucaseră poftele – da, da, ştiu, ea trebuia să aibă pofte etc. etc.

Ei, ne băgăm în bucătărie la taclale, sun şi amicul şi-mi pun consoarta să transmită ea ce văd eu că se-ntâmpla pe la televizor.

Ratează Chipciu o primă ocazie monumentală. Zbier: bă, Alex, chiar în halul ăsta, bă?

Ce zice, ce zice? face omul la telefon. La care Blonzimea: zice că a ratat Chipciu. Apoi, către mine: auzi, întreabă daca băiatul ăsta joacă la Dinamo sau la Steaua!

La Steaua, răspund, teoretic, dar în condiţiile astea tind să cred că e o întrebare pertinentă, prin care s-ar putea rezuma lejer cam tot ce s-a petrecut aseară în Ştefan cel Mare.

A, şi-ar mai fi observaţia lui Toshiro: câinii n-au tras nici măcar un şut pe poartă!

În rest, weekend excelent s-avem toţi!

Advertisements

12 Comments

  1. O să râzi, dar mie mi s-apărut că a jucat ceva mai bine ca în ultima vreme. Aș zice că a ajuns la vreo 30% din capacitatea lui. Dar e loc de mai bine, să vedem duminică…

    N-am aflat încă cum e cu spartanii ăia după care umblă-n limbă emisarii granzilor de pe mapamond, Cred că și-au blestemat zilele că și-au pierdut timpul pe un stadion ca-n evul mediu, construit în jurul unei pârloage, pe care alergau bezmetici ”vedetele” Strâmbului…

  2. Eu rid intruna de-aseara, mai ales dupa ce mi-ai zis ca Dorin Rotariu a declarat ca ei ar fi controlat meciul asta! 😆

  3. 😁 Chipciu iar a jucat pentru adversar…in rest,meci frumos aseară…brigada de arbitri a fost echipata in rosu si albastru…offside clar la golul Stelei si Pintili iertat de al doilea galben,la un fault ce putea fi de rosu direct…

  4. Fantastic! Fix cand ma pregateam sa scriu despre cum nu l-a vazut nimeni pe Marc scotandau-l din offside pe Hamroun, vii tu cu acest comentariu! 😆

  5. Il scoate o poola…adica tu esti mai specialist in arbitraj decât Crăciunescu si Porumboiu ?ambii au declarat ca a fost offside…

  6. Eu nu sunt specialist in arbitraj, insa vad ca Hamroun e in pozitie regulamentara cand pleca pasa.

  7. trebuie sa fii dobitoc sa afirmi ca fu ofsaid. orice nedebil poate trasa o linie paralela cu careul de 16 metri si observa lejer ca hamroun e cu un metru in spatele penultimului aparator dinamovist. ce grohaie alde craciunescu devine irelevant.

  8. Pentru multi e greuceanu, vere… 😉

  9. Am inteles…cel care a condus finala CL din 1995 nu se pricepe la arbitraj…

  10. Cristi, ba, Cristi! :)))))))))))

  11. e halucinant ce concluzii trage “ba cristi” :-))))))))))))))

  12. Nu, serios, vere, n-am zis niciodata ca Craciunescu nu s-ar pricepe la arbitraj, ci ca n-a fost offside la Hamroun si basta! 😉


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s