Vot firesc, rezultat firesc

Sigur că-i normal ce-au votat bucureştenii, oameni informaţi, inteligenţi şi responsabili – singurii cu discurs misogin de Ev Mediu Timpuriu pe care i-am observat eu erau doi melteni din ăia de-şi fac veacul spărgând seminţe prin faţa caselor de pariuri de cartier.

Apoi, niciun român cu IQ peste numărul de la pantofi şi care nu locuieşte în peşteră de vreo două decenii nu mai poate pune botul la vrăjeala aia penibilă cu dreapta băsistă – bine, pe ardeleni îi înţelegem, ei sunt mai lenţi, cu ei avem răbdare şi oricum nu de ei discutăm acum.

Dar, că veni vorba întrucâtva şi de nPNL, trebuie să recunosc: m-a surprins foarte plăcut apariţia decentă a lui Cătălin Predoiu în momentul în care a aflat nu numai c-a pierdut în faţa Gabrielei Firea, ci şi a lui Nicuşor Dan! Omul a ieşit singur în faţa presei şi, cu demnitate, şi-a asumat eşecul şi şi-a anunţat demisia din fruntea organizaţiei bucureştene a partidului pe care îl reprezintă. Chapeau!

Acum, hai câteva cuvinte şi despre meciul nostru cu Georgia, că tot se-apropie cu paşi repezi Campionatul European. Scorul, 5-1, e revigorant, mai ales după recentele boacăne cu Congo şi Ucraina. Dar să nu ne amăgim: adversarul de vinerea trecută nu e Franţa şi Tricolorii noştri au mai avut şi destul noroc. Am mai spus-o recent – sunt foarte circumspect în legătură cu evoluţia României la acest turneu final, dar iarăşi e adevărat că nici vreun capăt de ţară nu-i dacă nu rupem gura târgului pe-acolo.

Hai săptămână minunată s-avem toţi!

Advertisements

6 Comments

 1. vere, fa un rezumat despre nicusor dan, cel pe care-l lauda multi. cine e, ce-i poate pielea, de unde a aparut, incotro se indreapta?

 2. Pe scurt, cam ce stiu eu despre Nicusor Dan:
  – e matematician, profesor, cercetator etc., unul foarte bun, sustin multi
  – e genul oengist/ecologist care pare in stare sa se lupte cu toata lumea inclusiv ca dreq stie ce dugheana din tabla cu mese de plastic si buda turceasca in curte sa fie declarata monument istoric
  – tot aici am auzit (si citit) despre multe lucruri bune realizate de el, anume c-ar fi salvat de la demolare destule cladiri care chiar meritau sa ramana in picioare din toate punctele de vedere; e drept, a si fost acuzat recent c-ar fi iscat un tambalau din asta ECO/ONG contra unei companii, finantat fiind de compania concurenta
  – politic, basistii sustin c-ar fi pesedist, iar antibasistii c-ar fi basist
  – discursul sustinut imediat dupa alegerile locale recente mi s-a parut mai degraba dezamagitor, ba a mai si plusat cu dude ca aia cu observatorii usebisti care-au plecat la un moment dat la concertul Maroon 5, dandu-le astfel posibilitatea pesedistilor s-o fure pe Clotilde
  Cam atat, deocamdata, din partea mea… 😉

 3. bun, si atunci de ce ai votat o neica nimeni, tarfa unui baron de ilfov, membra psd?

 4. Daniel Barbu nu mi s-a parut cea mai potrivita alegere a ALDE, Nicusor Dan nu m-a convins, iar de la PNL, de cand se afla sub ocupatie pedee, nu mai votez pe nimeni, deci nici pe Catalin Predoiu.
  Gabi Firea nu-i chiar neica nimeni, chestia cu tarfa n-o cred, de baronul ala ma doare la basca, faptul ca-i membra PSD nu e o problema, doar nu-i PMP.
  Nu in ultimul rand, reactia plangaciosilor – priceless! 😀

 5. Cum poti numi o femeie care se recasatoreste la cateva luni dupa moartea sotului?cu amantul din timpul casatoriei ?

 6. Hai c-o ia razna discutia asta, sa trecem la lucruri serioase: incepe Euro!

  Revenind, totusi, si la solicitarea Celui Mai Politicos Presedinte – vere, uite o prezentare mai veche dintr-o publicatie online liberala:
  http://psnews.ro/cumintelul-nicusor-dan-e-asezonat-cu-soros-madalina-manole-si-o-strada-surpata-se-vrea-primar-general-exclusiv-105357/


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.