Le Tour 2016

Hai că-ncepe și ghidușia asta…

map_route

…și vă aștept cu comentarii – dacă aveți chef, normal.

Și weekend excelent s-avem toți, ca de obicei!

Advertisements

4 Comments

  1. Faza memorabila ieri in Turul Frantei. Froome a luat-o la fuga fara bicicleta pe Mont Ventoux, dupa ce o motocicleta a televiziunii franceze care transmite turul i-a distrus bicicleta. Distinsii si corectii lui adversari au profitat din plin si au castigat o gramada de timp. Numai ca au fost adusi la realitate de oficiali care au neutralizat diferenta facuta dupa incident. Nu sunt si nu am fost fan Froome, dar, dupa reactia avuta ieri, Quintana si ceilalti sa ne lase.

  2. Froome a fost evident victima ieri – eu pun incidentul pe seama idiotilor din public! – si normal ca a castigat o gramada de fani dupa faza asta!
    Altfel, nici eu nu eram vreun mare fan Froome, ba chiar ma amuzam teribil zilele trecute cand comentatorii il alintau Froomy sau chiar Frumul, plus ca cam tineam cu Quintana de cativa ani, dar acum parca as vrea sa castige fix el Turul!

  3. si mie imi era simpatic Quintana, da’ m-a dezamagit. pe gsp e o filmare in care se vede cum Quintana merge agatat de o motocicleta, dupa incidentul cu Froome.

  4. Pe mine nu m-a dezamagit atat Quintana, adica nu doar el, cat intreg plutonul – cand se-ntampla asa ceva, te opresti, vezi ce a patit adversarul, apoi vedeti impreuna ce si cum mai departe. E sport, nu razboi!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s