Egal cu Muntenegru acasă, Daum rezistă

Bineînţeles că nu m-aştept – şi nici nu vreau! – ca selecţionerul să fie demis după un prim meci la Naţională, dar parcă aş fi vrut să văd ceva mai multă atitudine din partea celor care critică la greu antrenorii după jocuri precum cel făcut de Tricolori la Cluj.

Venit aseară târziu de pe drumuri de munte, m-am uitat numai la repriza a doua. Ajunsesem acasă pe la zece juma’ şi zic: bună şi-asta. Ba prind şi o conversaţie între Marian Olaianos şi Mihai Stoichiţă, de unde înţeleg că prima fu jalnică.

Păi, nene, mie şi cea secundă mi s-a părut de pork, deci încerc să-mi imaginez ce-a fost în aia pe care n-am văzut-o şi îmi dau seama cât am fost de inspirat când am decis să nu mă-nvrednicesc s-o urmăresc nici măcar pe net.

Şi-apropo de net, insist: nu mică mi-a fost mirarea când am văzut hoarda de grabnic contestatari obişnuiţi de Piţi, Puiu sau chiar Lucescu Jr. discretă spre mucles, după terminarea partidei, în ce-l priveşte pe Daum. Ce şi-or fi zis meseriaşii: lu’ ăsta îi trecem dileala cu vederea – şapte fundaşi cu Muntenegru şi primim gol la singura lor fază fixă, benzi vraişte, atac alandala, dar e neamţ, plm, să-l înjurăm pe Stanciu c-a ratat penalty!

Altfel, hai săptămână excelentă s-avem toţi!

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s