Piţurcă e de vină!

Staţi calmi: nu dau vina pe el pentru victoria lui Trump – chiar scârboasă atitudinea democraţilor care nu recunosc rezultatele alegerilor prezidenţiale!!! – şi nici pentru triumful filoruşilor, politic vorbind, prin state apropiate geografic, dacă nu chiar şi cultural-identitar, precum Republica Moldova. Nu!

Folosesc expresia din titlu pentru că Vărul Keitel cel mic mi-a zis fix asta imediat după meci şi are dreptate: ce păţeşte Daum acum, când e luat la şuturi verbale de niscai oameni implicaţi în fotbal binidităt, totuşi, e parfum pe lângă ce-a păţit Piţi acum trei ani, de pildă, când cu barajul pentru Mondiale contra grecilor!

Şi, dac-ar fi fost el acum selecţioner, habarniştii care-l înjurau de mama focului atunci prin social media şi care mai şi recunoşteau cu mândrie că nu le place fotbalul, l-ar fi prins pe stradă şi l-ar fi scuipat, iar gospodinele telenoveliste, care mai comută în vreo pauză publicitară de la Suleyman la vreun meci al Naţionalei din An în Paşti, l-ar fi pălit cu tigaia în moalele capului!

Concluzia mea serioasă după ce-am văzut partida de vineri seară? Simplă: ca şi Grecia la dubla din 2013, Polonia fu mai bună, a demonstrat-o cu prisosinţă şi Lewandowski & Co. merită felicitaţi.

Atât. Iar noi să ne calmăm şi săptămână faină s-avem toţi!

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.