Din 2026, Campionat Mondial cu 48 de echipe

Ştiu că sunt multe alte subiecte interesante în această perioadă, cel puţin pentru români, precum astea două, de pildă: senzaţionalele dezvăluiri ale lui Sebi Ghiţă pe care Ghiţă ia-l de unde nu-i, respectiv tunul de vreo zece melearde de iepu care zice-se c-ar fi fost dat de Guvernul Cioloş aka idiocraţii lui Cholo nu doar c-au fost incompetenţi şi ticăloşi, ba cic-au mai şi furat pe rupte!

Dar eu prefer să vă invit la discuţii – dacă aveţi chef, normal şi ca de obicei – pe marginea unui al treilea subiect, mai exact a recent votatului, in unanimitate de către Consiliul FIFA, nou format al CM de fotbal, cel cu 48 de echipe participante la turneul final.

Bine, mi se şopteşte-n cască despre alte două subiecte de actualitate: zăpada din Bucureşti şi din ţară şi iarna cea mai grea din istoria recentă de peste juma’ de secol, plus duda becaliotă cu FC Star.

OK, să-ncep cu asta provocată de Tălpan, c-aici e simplu – repet ce-a tot zis vărul Keitel de-un timp încoace: bă, poa’ să-i zică oficial şi FC Drumul Taberei, eu tot cu echipa asta ţin şi tot Steaua o consider!

În cazul celălalt, cu intemperiile hibernale, prin preajma-mi văd numai situaţii încurajatoare: atât cetăţenii normali la cabeza, în marea lor majpritate, cât şi autorităţile, s-au comportat exemplar, având în vedere condiţiile, doar clotildele şi nicuşordanii părând a se fi apucat de petiţii tembele sau mai ştiu eu ce prin mediul ăla al lor pişcotăresc.

Deci, revenind la faza cu noul format CM, mie mi se pare mai degraba OK – 80 de meciuri în loc de 64 înseamnă mai mult spectacol pentru microbişti. În plus, tot ca părere personală, ar fi cu atât mai mişto să fie Canada gazdă. Iar dacă broadcaster în România fi-va şi-un post must carry, cum ar fi TVR, cu atât mai bine.

Hai weekend excelent s-avem toţi acum, că iar îl încep mai devreme! 😉

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.