Steaua, victorie cu Craiova în deplasare

Îi zic Blonzimii sămbătă seară că urc poza asta pe blog dacă pierde Steaua. Asta nu s-a-ntâmplat, ba dimpotrivă, dar cu poza tot vin, că-i haioasă:

pozahaioasausr

În caz că se-ntreabă careva de provenienţă, eu am preluat-o de pe net, de la amica Denise de pe Twitter, dar de autor nu-s sigur – oricine-ar fi, oricum, merită felicitări!

Despre meciul în sine de la Drobeta, ce-ar fi de zis… Mie mi s-a părut meritată victoria stelistă, unii comentatori susţin că n-ar fi aşa.

Da, oltenii s-au avântat cu entuziasm în atac, dar bucureştenii şi-au păstrat calmul şi-au deschis scorul când s-a ivit prima ocazie mai acătării prin execuţia de excepţie marca Pintilii cel Criticat de Gigi.

Însă cei care-l trag de urechi pe Tamaş pentru prestaţia lui de-alaltăieri cam au dreptate: două lovituri de pedeapsă provocate ca un începător, bine că l-a scos Nţă, pe care tot el îl certa!, apărând una dintre ele.

Per total, ai lui Reghe mi s-au părut peste juveţii lui Mulţescu, de unde şi impresia că reuşita lui Enache a venit firesc, aducând trei puncte extrem de folositoare, zic.

Hai săptămână excelentă s-avem toţi!

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s