Roland Garros 2017

Să vorbim un piculete şi despre duda în cauză, c-a devenit ceva tradiţional să ne dăm cu părerea şi pe la mine când vine vorba de RG, zic. 😉

Dacă şi când aveţi chef, normalische… 😀

Hai săptămână minunată s-avem toţi şi minivacanţă de Rusalii aşijderea! 😉

Advertisements

6 Comments

  1. Cum ziceam si mai jos, e pacat ca Simona a tinut sa continue finala de la Roma. Io cred ca glezna ei nu are cum s-o duca pana in finala. Mare pacat, pentru ca anul asta avea sanse mari sa castige turneul. Hai Simona!

  2. E posibil ca decizia de la Roma sa-i fi daunat in perspectiva RG… Dar da: Hai Simona!

  3. S-a terminat RG 2017. N-am vrut sa comentez pe parcurs, din superstitie. Ar fi putut fi turneul perfect pentru Simona. Am crezut ca s-a terminat la 5-1 pentru Svitolina, da’ Simona a reusit cumva sa intoarca rezultatul. Din nou am crezut ca s-a terminat cand am vazut cum tragea Pliskova cu tunu’. Numai Simona stie cum a rezistat canonadei. A venit si ziua finalei. Eram destul de increzator, dar nu puteam scapa de impresia ca Simona a cam terminat benzina. Un set si 3-0, minge de 4-0, egalitate, din nou minge de 4-0. A fost atat de aproape. Cred ca la 4-0 nu mai putea pierde. Am mai sperat la 3-1 in setul 3, desi numai adversara era pe teren. Aia mica facea toate punctele, si pe ale ei, si pe ale Simonei. Tragea din toate pozitiile, jumatate le dadea afara iar jumatate erau imparabile. Ar fi fost prea frumos ca sa fie adevarat. Sa-i multumim Simonei ca ne-a tinut in priza timp de 2 saptamani si sa-i uram mult succes in continuare.
    La baieti, Rafa a facut praf competitia, neavand practic niciun adversar capabil sa miste-n front. Dupa ce acum doi ani credeam ca Rafa e terminat ca jucator, iata ca a reusit acum sa castige al zecelea RG, o performanta greu spre imposibil de egalat.

  4. Da, e incredibil cum a reusit sa piarda Simona inca o finala RG pe care o avea in mana – la 3-0 pentru ea in setul al doilea deja ma pregateam de sarbatoare… 😉

  5. Un gest de mare jucatoare al Simonei: la 2-0 si 40-0 pentru ea, in setul doi, Ostapenko a dat o minge lunga care a parut afara. Arbitrul a strigat out, dar Simona a intervenit imediat si a sters urma, facand semn arbitrului ca mingea a fost in teren. S-a facut 40-15, apoi 40-40, Simona castigand game-ul la avantaje. Oare cum ar fi evoluat meciul fara acest gest care a facut-o sa joace inca 7 schimburi de mingi?

  6. E imposibil de spus cum ar fi evoluat in continuare meciul fara acel gest, ce e cert e ca acel gest ramane in istorie ca fiind unul de mare fair-play! 😉


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s