Steaua, egal normal cu CFR la Cluj

Bucureştenii au jucat ceva mai bine ca ceferiştii clujeni, cel puţin în repriza a doua. Prima a fost echilibrată, gazdele intrând la cabine în avantaj mai degrabă nemeritat.

Am vorbit la pauză cu Keitel: vere, n-a fost ofsaid la golul ălora? Nu, băi Mihai, e-n joc Urko Vera – e un altul în ofsaid, dar n-aş zice că influenţează faza.

Ba Vinicius influenţează, văd ca spune Toshiro, la fel ca mulţi alţii şi-asta-i şi părerea mea. Dar nu contează ce credem noi, ci ce-au decis arbitrii. Iar ei au decis că nu.

După cum am precizat la-nceput, partea secundă a fost a steliştilor, iar superioritatea noastră a fost concretizată printr-un gol superb după o fază superbă, culmea, de contraatac!

Până la urmă, însă, rămâne ca-n titlu: rezultat normal. De ce? Păi, dacă joci şi-mpotriva fluieraşilor gen Haţegan, nu-i deloc realist să te aştepţi să câştigi, mai ales când nu evoluezi tocmai sclipitor…

Şi-apropo de arbitraj, parafrazând o replică din Shakespeare in Love – That woman… is a woman! 😀 – zic: acel penalty fu penalty.

În altă ordine de idei, despre mult mediatizata furtună bucureşteană, atât: madam Firea merită un mare kudos pentru măsurile preventive luate, iar socialiştii media care-au stârnit panică foarte multă UE.

Hai weekend minunat s-avem toţi!

Advertisements

8 Comments

 1. nu are cum sa fie ofsaid la golul mongolilor sudamericani. ala se opreste, nu influenteaza faza. la fel se opreste si fundasul nostru, auzind strigatul lui nita. asta e, gresi portarul.

  hotegan si-a facut numarul. a arbitrat smechereste, ciupindu-ne cum a putut …

  pintilii e un macelar fara creier, iar alibec o basina fara creier.

 2. Vinicius incurca un fundas, eu zic ca-i creeaza un avantaj lui Urko Vera astfel. Dar in fine, conteaza mai putin.

  Pintilii e un jucator mai aprig, dar e si vanat la greu de fluierici, iar acum a luat un galben aiurea, adica unul acordat aiurea!

  Alibec a fost faultat de doua ori in aceeasi faza, iar Hotegan a dat fault in atac – desi nici mie nu-mi place ca-i irascibil, acum nervii lui se justifica pe deplin.

 3. niciodata nu se justifica niste nervi care pun in pericol echipa, soarta meciului. jegurile lui dan petrescu exact asta isi doreau … fii smart (am invatat de la #rezist ca tre’ sa folosesc cat mai multe romglezisme), baga-le-o-n plasa si le dai mai multa muisoara decat aratand semne obscene unor tarani cu “ni, ma, o venit astia si ni-o tras-o”! la fel cu macelarul fara creier. da, galben exagerat, dar nu gesticulezi, tipi si faci figuri cand stii ca hotegan atata asteapta. mare mirare ca nu l-a eliminat. ulterior am fi auzit “arbitrul e acoperit de regulament, jucatorul protestand in mod exagerat”. si, pac, pac, te rezolvau smenarii, iar noi ramaneam cu “nervii se justifica pe deplin” …

 4. LOL! Eu sunt convins ca si tie ti-ar fi sarit tandara la fel cum i-a sarit lui, desi nu esti atat de irascibil si esti mai cerebral ca Alibec. 😉

 5. Păi, taman aici e buba, bre: egalul ăsta nu fu normal. Normal era să batem… Așa cum normal e să batem și mâine. Să se știe cine e jupânul!

 6. Normal era sa batem in conditii normale, dar astea n-au fost conditii normale, ci potrivnice, cu nume de cod Hotegan.

 7. nuuu, din contra. pe teren am avut mereu un comportament ireprosabil fata de arbitri, nu numai din respect pentru pasiunea comuna, ci si din cauza de … creier :-). oare in favoarea cui vor fi judecate fazele la limita? nici un arbitru nu isi schimba decizia, niciunui arbitru nu ii plac alibecii, asa ca risti doar sa iti bati joc de munca propriei echipe. si atunci iti rad alde culio si muresan in nas. cu dreptatea ta 100% cu tot …

  intotdeauna am urat jucatorii smecherasi, guralivi si enervanti. mama, cati din astia am pisat :-))). cu mine la centru alibec rar ar prinde minutul 25.

  ps: alibec pe post de capitan al stelei este pur si simplu o rusine!

 8. Yo te cred pe cuvant, vere, ca nu te-am vazut niciodata jucand cu arbitru la centru. Insa de arbitrat te-am vazut arbitrand si nu cred sa fi provocat vreodata vreun jucator prin hoteganisme. 😉


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.