Piaţa Chioveşi

Formularea din titlu am văzut-o la cineva pe Twitter şi m-a amuzat, iar în consecinţă am preluat-o şi eu aici.

Aud că tefeleii lu’ peşte prăjit au sărit de cur în sus contra unui târg de Crăciun organizat în Piaţa Victoriei, pe motiv că nu mai au ei unde să protesteze.

Ba cică jegoşii ăştia promovaţi de Werner însuşi, mincinoşi, nesimţiţi şi imbecili, au apărut la locul faptei cu scandal şi răngi, au snopit în bătaie un bătrân şi-au mai agresat şi un poliţist aflat în exerciţiul funcţiunii! Totul pentru apărarea Justiţiei, desigur…

În mod normal, cu o Putere adevărată, nu cu pesedişti fără cojones, i-am fi văzut pe păcălicii ăştia, vorba altcuiva, îngropaţi în asfalt şi cu cătuşe la mâini, că tot sunt ei obsedaţi, în secunda doi!

Dar hai săptămână superbă s-avem toţi, c-au început Sărbătorile!

Advertisements

8 Comments

 1. Vai de fosta noastră stea!

 2. Ei, Dorule, eu tot Steaua ii zic. Dar da, in ciuda scorului zdrobitor, meciul de-aseara fu jenbil pentru noi.

 3. Manifestațiile astea mi se par și mie cam aiurea, dar fiecare face ce-i place, că-i democrație, nu? Dar mi-a plăcut ideea nu știu căruia, care vrea să se oficializeze Piața Victorie ca ”piață a meeting-urilor”. Să vezi atunci bulibășeală, șoferi nervoși și cafturi…

  Parcă văd c-apar și recitatori de versuri înflăcărate:
  ”Werner însuşi mână-n luptă vijelia-ngrozitoare,
  Care vine, vine, vine, calcă totul în picioare…”

  Pân-atunci, diștrakție maximă cu conu` Barbu, ex-OTV, ex-senator (!!!) PP-DD, revenit întru delectarea noastră pe micile ecrane. Nici că se putea în altă parte decât la B1…

 4. Mai nou vad ca socialistii media s-au coalizat cu “Sandy” – batausul de bosorogi. Te doare la cabeza! :)))

 5. “fiecare face ce-i place, că-i democrație, nu?”
  Cu conditia sa respecte legile. Ca altfel vorbim de anarhie. In ceea ce priveste manifestatia din piata, daca nu ai fost acolo, si te informezi exclusiv din presa, depinde foarte mult ce surse de informatii folosesti. Ambele tabere sunt puternic sustinute de posturi partizane care exagereaza, fiecare in directia dictata de tabara in care se afla. Cum posturi neutre nu prea mai sunt, e bine sa te informezi din ambele directii, daca vrei sa ramai obiectiv. Exemplul dat de Mihai, cu mosu’ care a incasat-o e foarte bun in sensul asta. Descrierea lui in presa este cel mai bun exemplu al nivelului la care a coborat presa, din ambele tabere. Din pacate, romanii se radicalizeaza din nou unii impotriva altora. Trist e ca nu ne dam seama de asta si aruncam cu invective unii in altii, asmutiti de gastile de presari vanduti.
  Eu am fost republican de cand ma stiu, dar, acum, la moartea regelui, vazand halul in care am ajuns dupa atatia ani de “democratie” parca imi pare rau ca nu am putut incerca si altceva dupa ’89. Conducatorii de dupa revolutie se pare ca stiau mai bine ca noi ce putere poate avea monarhia si au facut tot posibilul sa o elimine din viata politica. Parca vad ca acum PSD-ul va varsa lacrimi de crocodil la moartea regelui. La fel cum, acum cateva saptamani am vazut pe Romania TV o emisiune care il ridica in slavi pe Corneliu Coposu. De-a dreptul scarbos, avand in vedere cum a fost tratat Coposu in timpul vietii de PSD.

 6. Ei, hai, Ovidiu, ca nu PSD e problema in cazul Regelui… 😉

 7. Mai tii minte cum l-a tratat Iliescu pe rege dupa revolutie? Cum l-a impiedicat sa intre in tara? Ii era frica de el. Fara motiv, zic eu. Eram atat de indobitociti ca natie incat l-am fi urmat orbeste pe Iliescu. Si totusi Iliescu s-a temut de el ca de nimeni altcineva. Faptul ca pana la urma si-au dat mana a fost vazut ca un moment de slabiciune al regelui, chiar a fost o dezamagire pentru multi. Dar nu a fost asa. A fost un gest de mare om de stat din partea regelui, care a incercat astfel sa reduca tensiunile dintre romani. Sunt sigur ca nu i-a fost usor. Din partea lui Iliescu n-a fost decat un gest de fatada, ba chiar zeflemist, ceva de genu’ “hai tataie sa ne vada astia ca dam mana,, ca oricum nu mai ai nicio putere”. Iar Iliescu e parintele PSD-ului.

 8. Regele a fost umilit de Basescu, tartorul regimului de prost gust care a nenorocit milioane de oameni foarte recent, Ilici e chiar parfum pe langa mizeria de Bas!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.