Atmosfera caldă a vieţii de famiglie

De Ziua Portocalie, prinos de recunoştinţă femeilor ce-i stau mereu alături conducătorului iubit.

Elena Băsescu, fiică, europarlamentar, savant de renume mondial, expert în mineritul pe bază de cianuri:

Elena Udrea, sfetnic credincios, eminent cărturar, profesionist desăvârşit, aşa cum reiese şi din miile, pardon, milioanele de mesaje de susţinere venite din partea oamenilor muncii de pretutindeni:

petrica

Doamna Udrea, ati fost singura cu cele mai multe realizari, proiecte si contracte semnate. Felicitari! Aveti tot sprijinul si toata sustinerea noastra.

mitica

Ne pare rau ca trebuie sa plecati Doamna Udrea, dar pentru tot ceea ce ati facut si veti face pe viitor, aveti sustinerea noastra. Trebuie sa mergem inainte si sa finalizam toate proiectele pe care le-ati lasat.

batman

Felicitari doamnei Udrea pentru tot ceea ce a facut in timpul mandatului. Au fost multe multe realizari, proiecte si promovari de care ne bucuram cu totii. Ne pare rau ca trebuie sa plecati. Plecati cu fruntea sus, pentru ca sunteti singura care a avut cele mai mari realizari de pana acum.

larisa

Doamna Udrea si-a facut treaba in minister intr-un mod cat mai competent. Doar datorita dansei, turismul in Romania a ajuns la un nivel mult mai ridicat

Mihai

Nu pot decat sa o sustin pe doamna Udrea pentru ca a fost un ministru competent, complet in tot ceea ce a facut. Noi romani ar trebui sa sustinem asemenea oameni de calitate daca vrem sa avem o tara dezvoltata.

Nelu

Chiar daca pleaca doamna Udrea, avand in vedere ceea ce a facut in turism, poate pleca cu capul sus. Ca romani, datorita doamnei Udrea, putem zice ca in momentul de fata turismul se afla la un alt nivel in momentul de fata.

Rotula

Doamna Udrea si-a facut treaba in minister intr-un mod cat mai competent. Doar datorita dansei, turismul in Romania a ajuns la un nivel mult mai ridicat.

Neamtu

Nu inteleg de ce este nevoie de aceasta propaganda impotriva doamnei Udrea. Doar cei ce se tem de ceva incearca sa riposteze inapoi. Oare USL-ul se teme asa tare de doamna Udrea? Sau pentru simplul fapt ca e femeie incearca sa o atace in speranta ca va ceda mai usor?

Khaos

Sincer pe mine unul nu ma intereseaza cate perechi de pantofi are doamna Udrea, sau cu ce masina este. Pana in momentul de fata nu sunt dovezi ca aceste cheltuieli sunt facute din banii publici, iar pe presupunerile altora nu dau nici macar o flecma. Pe mine ma intereseaza cu ce a ajutat doamna Udrea tara, si in aceasta privinta cu totii putem vedea ca turiemul a ajuns la un alt nivel. Felicitari doamnei Udrea.

Zuzu

Felicitari doamnei Udrea pentru treaba facuta ca ministru, si avand in vedere faptul ca il sustine si pe noul ministru, cred ca este evident devotamentul cu care isi face treaba.

Alex

Nu cred ca era chiar asa necesar o schimbare a ministrilor, si cu atat mai putin a unora. In schimb sunt multumit ca au venit la conducerea ministerelor, oameni la fel de capabili. Doamna Udrea, alaturi de toti ministri din guvernul Boc, pot pleca cu capul sus si cu constiinta impacata ca au facut tot posibilul pentru ca tara sa nu fie rapusa de criza.

bebi

pana si ponta il sustine pe ungureanu , din discurs iti dai seama…oricum pdl este cel mai tare partid…bravooo.

Jos cu elementele duşmănoase, nişte viermi şi nişte ciumpalaci care încearcă mişeleşte să oprească înaintarea patriei noastre portocalii spre cele mai înalte culmi de progres şi civilizaţie!

Trăiască RPR! Trăiască Republica Portocalie Română!

9 Comments

  1. Reblogged this on ATA MOTEK.

  2. Reblogged this on ATA MOTEK.

  3. Monşer, asta e diareea raţiunii. Parol!

  4. E ziua cufurelii, maitre. 😉

  5. Bre, D, ești invidios pe succesurile lu` Doamna Udrea…
    Aceste mesajuri arată limpede că poporu` o iubește, dovedind o deplină unitate și angajare revoluționară în făurirea destinului capitalist al României.
    Eminentă personalitate a vremurilor noastre, savant de largă recunoaștere internațională, Doamna Udrea a trasat cu portocaliu liniile directoare de acțiune ale frontului dezvoltării și turismului, pentru ridicarea intregii societati, a gradului general de cunoștințe si conștiință revolutionară, științifică și culturală a întregului popor.
    Într-un cuvânt, MIȘTO!

  6. Bre, Tosh, citezi din clasici – Iri, chestii… 😆

  7. Este incredibil ce s-a lipit de rumâni stilul ăsta de periat mărimile… N-o să scăpăm de el în veci.

  8. Ei, aia ai lu’ madam Udrea sunt mai mult clone – vreun postac portocaliu de serviciu foarte sarguincios.

  9. […] Atmosfera caldă a vieţii de famiglie […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.