Manelistul Ungureanu

Am vrut să abordez subiectul încă de ieri, după ce am citit textul lui Dan Cristian Popescu.

Dar m-am lăsat prins mai întâi de festivalul de goluri din Ghencea, Steaua-Sportul 4-1. Apoi de frumosul derby din Spania, Real-Valencia, încheiat cu scor alb. Iar mai apoi de o revizionare a filmului Taxi 2. 😀

Dar să n-o mai lungim. Iată articolul publicat de Preşedintele PNL Sector 2 pe blogul său:

Lui Ungureanu îi plac manelele?

După ce a alocat de la fondul de rezervă al premierului bani pentru primării, orice urmă de așa-zisă imparțialitate politică a lui Mihai Răzvan Ungureanu s-a dus pe apa sâmbetei.

La nivel de București, sectoarele 1 și 4, aflate în administrarea USL, nu au primit nici un leu găurit. În schimb, cu Neculai Onțanu a fost excesiv de generos. Aşa că primarul Sectorului 2 a încasat de la guvern 6 milioane de RON.

Cum în campania electorală încă neîncepută Onțanu vrea să se împrietenească cu poporul organizând pe banii primăriei diverse manelării  putem trage concluzia că premierul Ungureanu e un fel de ”patron al artelor”, un om de cultură rafinat. Atât de rafinat, incât ar putea, în construcția politică pe care vrea să o facă să îl ia drept purtător de cuvânt pe Florin Salam și strateg pe Onțanu.

În felul ăsta, ar putea să emită mai târziu și pretenții pentru Cotroceni, fiindcă, vorba aia și Băsescu a dănțuit cu Bercea Mondialu și a mâncat fasole cu Onțanu.

Răspunsul meu la întrebarea din titlu e unul singur: da!

Din moment ce colaborează cu Băsescu şi ai săi portocalii nici nu poate fi altfel. Cam tot ce-i manelist, cocalar, meltean etc. e votant pedeu. Şi viceversa.

LE

Mişcări de trupe prin PNL Bucureşti. Mai e nevoie să spun din cauza cui? Da, exact: traseiştii asupra cărora s-a tot atras atenţia şi de care liberalii se deziceau. Dacă nu ne vom opune ciumei manelisto-portocalii, care, se pare, atacă şi organisme aparent imune, România va ajunge şi mai rău decât a ajuns, dacă puteţi concepe aşa ceva!

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.